22 lucruri invatate in 22 de ani

Am creat deja un precedent in a va prezenta in fiecare an ce am reusit sa invat si sa constientizez de-a lungul timpului despre mine, despre cei din jur si despre viata.

Iata 22 de lucruri invatate in 22 de ani:

1. Sună-ți familia !!! Sună-ți părinții si persoanele apropiate. De fiecare dată când o văd pe nepoata mea cea mică, arată diferit. Este cu un centimetru mai înalta, folosește cuvinte pe care nu știam că le știa. Copiii mici din familie îmi arată cât de repede trece timpul, îl puteți vedea în ei, fizic. Sună-ți părinții. Uneori uităm că și ei îmbătrânesc.

2.Găsiți timp pentru a citi și vă promit că vă veți îndrăgosti. Cititul este singurul nostru mod de a trăi 100 de vieți într-una. *Desi aici mai intervin si serialele care ne aduc cumva acelasi sentiment, dar nimic nu se compara cu o carte buna.

3. Viața este grea, este complicata, este dezordonata. Nicio cantitate de citate inspiratoale, cărți de dezvoltare personala, gândire pozitivă sau meditație nu te pot proteja de asta (deși ajută). Relațiile sunt complicate!! Oportunitatea vine la momentul nepotrivit, trebuie să faci ceva greu și inconfortabil pentru a fi fericit. Viața este plină de contrarii și ironii care mă fac să cred că Dumnezeu este acolo, râzând de noi tot timpul. Nimic din asta nu are sens; cu cât înțelegi acest lucru mai repede și doar râzi de absurdul ei, cu atât vei fi mai fericit.

4. În majoritatea situațiilor vei realiza: „Nimic nu este bun sau rău. Doar gândirea îl face sa fie intr-un anume fel”. Căutați răul într-o situație și îl veți găsi, căutați binele în aceeași situație și îl veți găsi și pe el. Dacă acest lucru nu vine în mod natural pentru tine, trebuie să faci literalmente un efort conștient / să-ți antrenezi creierul pentru a găsi oportunitatea în fiecare situație, îți va schimba viața peste noapte.

5. Niciun sentiment nu se compară cu a te îndrăgosti. Are sens – toate filmele, poveștile, cântecele. Este cel mai intoxicant, consumator sentiment care există. Chiar și atunci când alte lucruri sunt la fel de importante, nu cred că vreun sentiment se compară cu intensitatea acestuia.

6. Dacă nu te-ai îndrăgostit vreodată, îndrăgostește-te de viața ta, află ce îți face inima să tresare, citește, călătorește, învață, ascultă – și te va găsi.

7. Fă-ți o baie relaxanta cu bule, rasfata-te pentru ca meriti!

8. Nu pot să vă spun de câte ori mama meu mi-a spus „viata trece imediat pe langa tine si acum faci 50 de ani”. (Tocmai ca nimeni nu știe dacă v-a ajunge chiar și la 50 de ani.) Viața este prea scurtă pentru a sta cu oameni care nu-ți plac, să fii în relații cu oameni care nu te fac fericit sau sa faci lucruri pe care le urăști. Cred că frica este de fapt un sentiment important. Ar trebui să vă fie frică să nu pierdeți timpul.

9. Întrebați-vă bunicii despre viața lor. Pune-le multe întrebări. Sunt ca niste cărți de povesti.

10. Păstrează-te mereu în mișcare, chiar dacă nu știi unde mergi. Dacă aștepți să fii sigur de toate, nu vei face niciodată nimic. Am aflat că trebuie să-ți creezi propriul impuls atunci când ești blocat. Faceți ceva, va avea sens mai târziu.

11. Luati (unele) decizii fara sa stati pe ganduri prea mult. O să te simți 99% mai puțin anxios.

12. Fii romantic! Faceti lucruri marunte care sa va bucure pe amandoi, nu e nevoie de ceva scump, decorați-vă camera cu lucruri frumose care să ofere mirosuri aromate precum lumânări sau betisoarele parfumate. Faceți o vineri seară să vă simțiți incredibil cu o portie de paste si un vin bun.

13. M-am culcat la 3:00 dimineața și m-am trezesc la 11:00 și, chiar dacă cu siguranță poate fi foarte distractiv, am simțit întotdeauna că zilele mele au trecut foarte repede, simt ca nu am prea multa activitate si deja e seara. Încerca să te trezesti mai devreme și ziua este complet diferită, zilele se simt mult mai mult acum, într-un mod bun, de parcă pot experimenta atât de mult în cele 24 de ore pe care le am. De asemenea, sa asculti păsările de dimineață este un sentiment super placut pe care nu il poti experimenta dupa-amiaza.

14. Asculta muzica de calitate! Muzica comerciala bagata pe gat de mass market nu este o alegere. Da o raita pe internet si incerca sa gasesti stilul de muzica care ti se potriveste, abia atunci e o alegere!

15. Banii, succesul, faima nu sunt motivații durabile. A lucra cu adevărat din greu la ceva ce nu iubești pentru acele lucruri te va face doar să te deprimi. Doar să faci lucruri pentru că le iubești cu adevărat este durabil.

16. Ori de câte ori sunteți blocați in luarea unei decizii, nu cereți părerea tuturor. Obișnuiam să fac asta tot timpul și nu m-a făcut decât să devin si mai confuza. Stai doar tu cu tine, liniștește-ți mintea și răspunsul va veni la tine.

17. Nu trăi viața altcuiva doar pentru că ți-e teamă să nu faci rău cuiva sau de teama ca nu vei fi acceptat.

18. Nu te compara cu oamenii din social media. Toată lumea face doar un spectacol acolo. Aș spune că in social media este doar 5% din ceea ce se întâmplă de fapt în viața reală.

19. Când te simți copleșit de problemele tale, citește despre spațiu sau despre cât timp a trecut peste pământ, oameni. Te va face să te simți atât de nesemnificativ și să simti ca problema ta este tot mai puțin grava.

20. Așa cum am spus pe numărul 3, viața este grea. Oameni care nu-ți plac sunt tot oameni, chiar daca acestea sunt hateri, bătăuși – dacă ai putea vedea cumva prin ce au trecut in copil, sau problemele pe care le-au avut, probabil că ti-ar fi mult mai greu să-i judeci.

21. Vizionează filmele Disney când te simți trist, îți amintesc de inocența și simplitatea de a fi copil.

22. Mi-a luat un timp să învăț că toată lumea are o versiune diferită a vieții lor perfecte. Doar pentru că versiunea cuiva a viații se termină prin a se îmbata intr-un club pentru ca asta il face fericit, nu înseamnă că ar trebui să mă simt rău că am 22 de ani și asta nu face parte din mine, din activitatile mele. Aleg sa fac ceva ce ma face fericita, poate sa ies la un restaurant seara si sa savurez un pahar de vin este placerea mea vinovata. Defapt chiar astfel am sarbatorit ziua de 12.08, asa am serbat ziua mea, pentru ca asta ma face fericita.

With love,

G.B. ♥️


Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s