Activități primăvăratice

„A sosit un anotimp îndrăgit de toată lumea, iar acesta este primăvara. Acum toate poveştile încep să se transforme şi să capete o altă aură. Totul se transformă zilnic. Natura ne şopteşte că există viaţă peste tot şi că  în fiecare început de primăvară  există fericire. Câte flori apar! Câtă lumină şi câtă culoare! Primăvara aşterne peste tot un covor multicolor, iar în văzduh păsările câmpului compun triluri de renaştere. Un parfum uşor de flori se răspândeşte la adierea vântului. Muguraşii dezmierdaţi de soare încep să se umfle de bucurie.”

Aceasta este perspectiva romantica asupra primaverii. Insa, pentru mine acest moment al anului inseamna mult mai mult, inseamna schimbare, noi perspective si dorinta de viata.

Eu sunt genul de persoana care isi schimba dispozitia in functie de vreme (si stiu ca nu sunt singura). Anotimpul rece ma face sa nu mai dau acelasi ramdament la in munca si sa nu mai fiu asa binedispusa. Mie imi place caldura, sa ma rasfat in razele soarelui, sa simt amalgamul de mirosuri ale naturii. Asatea imi dau o dispozitie nemaipomenita.

Si ca sa profit de toate acestea, pentru ca in sfarsit a sosit primavara cu temperaturi de 20 de grade, am alea sa savurez acesta caldura cu o plimbare prin parc. Ce e mai frumos pe aceasta vreme, decat sa mergi la o plimbare cu bicicleta prin parc, pe malul unui lac, alaturi de o persoana draga tie?!

Outfit: Hanorac Berska, Jeansi H&M, Sneakers Nike Air, Rucsac Stradivarius, Ochelari de soare Aliexpress.

Tie cum iti place sa petreci timpul liber in sezonul cald?

Love

G.B. ♥️

Sursa: jurnalspiritual.ro


44 de gânduri despre “Activități primăvăratice

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s