Review „In numele lui Gucci”

„In numele lui Gucci” de Patricia Gucci

Nu stiu cu ce sa incep.

Ba, de fapt stiu, aceasta carte este o revelatie! ❤️

Aceasta carte intruchipeaza munca unor generatii intregi de a aduce numelui Gucci o prestanta si o sonoritate in lumea modei.

In mod surprinzator poate pentru unii (ce critica aceste carti dedicate marilor case de moda precum „Chanel” si multe altele) in carte nu se vorbeste deloc despre moda. Nu e o poveste superficiala plina de glorie si avere. Aici intalnim povestea de inceput si pana in prezent a muncii colosale depuse pentru a ajunge de la un caraus la un hotel, la marele colos al modei de astazi a lui Guccio Gucci.

Povestea este cel putin interesanta atunci cand te adancesti in realitatea nescrisa pana acum din dorinta de a nu manji acest nume. Insa, Patricia Gucci, nepoata marelui fondator, a avut curajul in sfarsit sa spuna adevarata poveste a lor – cu bune si cu rele.

De curand am terminat aceasta carte de citit si trebuie sa spun ca e cu adevarat surprinzatoare si plina de suspans, dragoste, ura si dispret.

Guccio Gucci provine dintr-o familie din Florenta si de mic munceste din greu pentru ca parintii si fratii sai sa duca o viata mai buna. Ajuns sa invete arta de a coase isi deschide propria afacere, iar de aici incepe toata povestea incitanta a romanului ce a facut inconjurul lumii in mai putin de un an.

Pentru mine aceasta carte a deschis o noua perspectiva asupra a tot ce inseamna marile branduri care infatiseaza ceva dar care ascund o istorie incredibila.

Un final incitant surprinzator din anumite puncte de vedere dar totusi asteptat din alte puncte de vedere. (Veti vedea despre ce vorbesc) 😉

Va recomand cartea cu mare incredere!

Este prima oara cand scriu un review unei carti citite de mine. Daca v-a placut, nu uitati sa dati un like si sa imi scrieti daca mai doriti acest tip de postari pe viitor.

With love,

G. ♥️


19 gânduri despre “Review „In numele lui Gucci”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s