#Lifestyle

Stiti acel moment cand in sfarsit esti liber sa faci orice?

Nu v-am mai spus pana acum despre asta, asa ca azi mi-am propus sa va povestesc cum e sa fii studenta, singura in capitala. Stiu ca multi dintre cititorii blogului sunt inca liceeni si as vrea sa va lamuresc in privinta a ceea ce va rezerva viitorul.

Incepand cu  primavara lui 2016 am inceput sa imi pun tot felul de intrebari: ce sa fac? oare voi reusi sa trec de acest moment? sunt pregatita pentru plecare? cum va fi viata mea la Bucuresti?                     Toate intrebarile astea imi treceau prin cap si multe altele.

Examenul de Bacalaureat a trecut cu bine, la fel si admiterea. Am intrat unde mi-am dorit iar acum eram foarte ingrijorata de ceea ce imi va rezerva capitala cand voi ajunge in toamna acolo.
Sa stiti ca a fost foarte bine, in ciuda faptului ca am mers singura, fara nici un prieten, fara iubit (ca acesta a ramas in orasul natal), fara nimeni si nimic decat cu borcanele de zacusca in spate.(glumita 😂😂 )

Mi s-a schimbat viata complet, la inceput imi era frica (m-am si ratacit de foarte multe ori) eram inconjurata de oameni noi, o lume noua, insa m-am acomodat foarte repede, se pare ca aceasta era schimbarea de care aveam nevoie.

Am inceput sa ies mai mult prin lume, mi-au fost deschise noi orizonturi, am avut noi oportunitati, mi-am facut prieteni noi, de aceea va spun sa nu va fie frica de viitor pentru ca el va rezerva lucruri frumoase.  ❤

Ps. Sa nu va fie frica sa riscati!


Details:


Outfit:

– Maleta;  – Bluza Zara;  – Haina de blana Vero Moda;  – Jeans H&M;  – Ghetele Zara;  – Geanta BCBG Paris;  Cercei si accesoriu de geanta H&M

Kisses 💋

G. 👛


Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s