First impressions

In ultima vreme facultatea mi-a ocupat 90% din timp 😴 iar restul de 10% il aloc altor activitati.

 Ma extenueaza rutina asta: facultate, invatat, citit si iar invatat. Speram ca facultatea va fi diferita de liceu, ca voi avea mai mult timp pentru mine, dar din contra, am mai putin timp.

Dar toate aceste lucruri nu ma impiedica sa dau importanta cuvenita blogului sau de a-mi da interesul sa arat cat mai bine in orice context. ☺️👌🏼✨

EN 

Lately the university life took 90% of my time and the rest 10% 😴 is reserved for other activities.

 This routine got me tired: college, learn, read and learn again. I hoped that the university would be different from high school and I expected more time for me, but on the contrary, I have less time.

But all this doesn’s hinder me to give my time for blog or to give interest to look good everytime. ☺️👌🏼✨

In contextul in care am mers in cautarea unei biblioteci prin Bucuresti, am ales sa port un outfit lejer, cu geanta incapatoare de la Trusardi in care sa imi pun lucrarile universitare care aveam de gand sa le imprumut.

EN 

Considering that I went in search of a library in Bucharest, I chose to wear a casual outfit with roomy bag from Trusardi for books.

Parul am ales sa il imletesc intr-un spic pentru a da un aspect fresh lookului iar make-upul este simplu in culori naturale cu exceptia rujului ce este de un portocaliu intens. 💁🏻👄

EN 

I chose to weave my hair to give a fresh look and the make-up is simple in natural colors. 💁🏻👄

                          🔺OUTFIT🔺 

I will wait you on blog with new posts in every wednesday.

Kisses from G.👛💋


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s